Magazin > VIP
45938 ogledov

Sestra Nike Zorjan ne skriva, da ljubi to žensko

Nika Zorjan Insta Instagram
Eva je v razmerju s Kajo.

S tradicionalno povorko po ljubljanskih ulicah se je prejšnjo soboto končal festival Parada ponosa 2022. Ta je na ulice privabila številne ljudi. Med njimi je bilo opaziti tudi sestro Nike Zorjan, Evo, ki se je parade udeležila skupaj s svojo srčno izbranko Kajo. Eva ne skriva, da ljubi žensko, na svojem Instagram računu pogosto objavi kak njun skupni utrinek.

"Najin svet odet v žive barve je, barve mavrice, v njih sva jaz in ti.
11. JUNIJ - my favorite day, ker si se rodijla tij - my soul mate, the love of my life, moje vse, moja Kaja. Zaslužiš si svet, zaslužiš si vse! I wish I could write across the sky so that everyone could see how much you mean to me. You are every reason, every hope and dream I’ve had. May life bring you everything you have ever dreamt about.
Svet je lepši, ker te ljubim.
Vse najboljše, ljubica," 
je zapisala poleg fotografije, ki je nastala v soboto. Z zapisom je razkrila, da je njena partnerka na dan tradicionalne povorke praznovala tudi rojstni dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Zorjan (@evazorjan)

Komentarjev 4
  • suineg7878 22:25 13.junij 2022.

    Ne bodimo nestrpni in recimo bobu bob. Privlacnost do istega spola (by the way, sta samo dva) je popolnoma naravna.... napaka v sistemu; je izjema, ki potrjuje pravilo.

  • andrej084 18:42 13.junij 2022.

    Na kaj konkretno so tile ponosni?

  • Plavi-mil 17:07 13.junij 2022.

    Kje so naše človekove pravice, kje vas vprašam, dovolj posiljevanja nas in naših otrok s to lgbt pizdar...