Magazin > VIP
18 ogledov

Severina dahnila da

severina Facebook
Po petih zarokah Seve prvič stopila pred oltar. Da je dahnila 15 let mlajšemu Igorju Kojiću.

43-letna hrvaška diva Severina in 28-letni šporni manager Igor Kojić sta se včeraj poročila, poročajo hrvaški mediji. Cerkvena slovesnost je bila v cerkev pohoda Blažene Device Marije v istrski vasici Bale.

Poroka v Istri je bila tajna, daleč od oči javnosti, fotografov in novinarjev. Obredu pa so prisostvovali samo najožji družinski člani – med njimi sin Aleksandar, mama Kata in botra Andrea in Boris.

Slavje se je nadaljevalo v vili Lav, ki je za vse nepovabljene ostala zaprta. 

Presenečeni so bili celo člani ansambla, ki do zadnjega niso vedeli, komu bodo igrali. Seve je na svojem Facebooku objavila fotografijo in tekst: "Dragi moj, če se ne bi srečala, bi to bil greh." in dodala prstana. Priče razlagajo, da je Severina, oblečena v dolgo belo poročno obleko, med slovesnostjo jokala od sreče.

 

 

 

 

Komentarjev 2
  • rororkoko 16:08 26.september 2015.

    To je zato, ker so ženske neka čudna bitja, ki jih nihče ne zastopi

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:28 26.september 2015.

    Ah ženske...ko niso slavne bi imele gromozansko poroko z armijo gostov, ko so pa slavne bi pa raje intimo. Isto kot je na maturantskem plesu popularno imet ravne lase če si imela prej kodraste, in kodraste če si imela prej ...prikaži več ravne. Zakaj ne more bit vsak zadovoljen s tem kar je? Zakaj more vedno bit nekaj kar ni?