Magazin > VIP
35 ogledov

Severina in Milan spet končala zvezo

Severina Milan Popović Dalibor Urukalović/PIXSELL
Hrvaški mediji poročajo, da je pevka Severina spet samska, saj naj bi že drugič prekinila s svojim izbrancem Milanom Popovićem.

Prve govorice o vnovičnem razhodu so se začele širiti prejšnji mesec, ko so Milana opazili na dopustu brez Severine in njunega 17-mesečnega sina Aleksandra. Pevka tega takrat ni želela komentirati, zdaj pa je revija Gloria objavila, da sta spet končala triletno zvezo. Da je pevka samska, je potrdil tudi njen menedžer, Tomica Petrović. "Res je. Severina in Milan sta sporazumno končala razmerje."

Zvezdnica in njen sedem let starejši izbranec sta imela težave že prej; nazadnje sta se razšla oktobra lani, a sta se pobotala in dogovorila, da bosta poskušala rešiti zvezo. Seve je ob takratnem razhodu dejala, da sta si značajsko zelo različna, po obnovi zveze pa je povedala, da njuna ljubezen nikoli ni bila pod vprašajem. A kot kaže se je zdaj res končala.

Komentarjev 1
  • srecko31 12:58 08.avgust 2013.

    Koliko krat ste že danes pisali o vaši severini,ni mi popolnoma jasno kaj vidiš na tej ženski v že zrelih letih.Se sploh ne čudim,da vam je časopis v k....o