Magazin > VIP
39 ogledov

Severina končno dokazala, kakšna diva je

Severina Goran Stanzl/PIXSELL
Čez slab mesec bo pevka Severina po dolgem času nastopila v svojem rodnem mestu Split, pred koncertom pa je imela tiskovno konferenco, na kateri je pokazala, kakšna diva je.

Hrvaški spletni portal 24sata.hr poroča, da se je Severina prelevila v pravo divo. Na tiskovni konferenci pred velikim koncertom v Splitu, ki bo 6. decembra, je njen varnostnik namreč poskrbel za omejevanje fotografov in snemalcev.

Prepovedal jim je snemanje in fotografiranje od blizu, snemalci se niso smeli premakniti od stativa, fotografi pa niso smeli priti bližje od prve vrste stolov. Poleg tega je bilo snemalcem prepovedano tudi zoomiranje s kamero, Severini se je na en meter lahko približal samo eden, pa še ta samo zato, ker je imel prekratek kabel.

Kaj je razlog za takšne nenadne zahteve ni znano, saj je Severina sicer znana po tem, da ne komplicira, je zelo sproščena in je glede na svoj status zvezdnice Balkana vedno veljala za zelo preprosto. Morda je mnenja, da pri 41-letih ne izgleda več tako kot nekoč, ali pa ji je bila preprosto všeč ideja pevke Beyoncé, ki je po grotesknih fotografijah, posnetih na Super Bowlu, na svojih nastopih prepovedala fotografiranje in to čast dala le svojemu uradnemu fotografu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.