Magazin > VIP
89 ogledov

Severina ni več samska

Milan Popović Severina Ivana Ivanovic/PIXSELL
Milan Popovič je spregovoril o svojem odnosu s Severino.

Strasti med Milanam Popovićem in Severino so se očitno pomirile, saj je Milan za srbski B92 zaupal: "Pavza nama je prav prišla. Obžalujem le to, da sem zamudil tri mesece odraščanja svojega sina. Nisva več mulca, da bi se sedaj razšla."

"Severina je moje zlato, sonce, duša, ljubezen, sreča, žalost, moja prva in zadnja ljubezen. Po rojstvu najinega sina Aleksandra je najina vez postala nerazdružljiva. Sedaj sva starša in sreča najinega otroka je bolj pomembna od tega, ali sva mož in žena ter od vsega ostalega. Nisva več mulca, da bi se razšla zaradi strahu, da zamujava kakšno boljšo priložnost. Oba sva zrela človeka in zagotovo bova našla način, da v dobro tako sina kot naju utrdiva zvezo. Zelo je pomembno, da se naučimo biti srečni s tistim, kar imamo, in ne, da smo nesrečni zaradi tega, česar nimamo. Mislim, da sva šele sedaj, po dveh letih veze, spoznala najina karakterja in kako funkcionirava skupaj. Premor nama je koristil, da vidiva, da je sreča najinega otroka najpomembnejša in da mora vse, kar počneva skupaj, koristiti najinemu malemu Aleksandru," se je razgovoril Milan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.