Magazin > VIP
82 ogledov

Severina s porničem zaslužila 27 tisoč evrov

Seksi Severina v Cvetličarni Žurnal24 main
Pevka Severina je dobila tožbo proti spletni strani Index.hr. Ker so objavili fotografije iz njenega domačega porniča, ji bodo morali plačati 27 tisoč evrov odškodnine.

Odločitev sodišča je padla že konec lanskega leta, ker pa ji spletna stran še ni nakazala denarja, se je kazen zaradi obresti dvignila na slabih 27 tisoč evrov. Proti portalu so že uvedli prisilno poravnavo.

Razsodbo sodnika, da je portal leta 2004 z objavo fotografij kršil pevkino pravico do zasebnosti in intime, je potrdilo okrožno sodišče. Prav tako so jasno definirali, kje so meje javnega interesa.

Severina pravi, da je portal na grob, škandalozen in senzacionalističen način vdrl v njeno zasebnost. Poleg tega naj bi v zameno za umik fotografij zahtevali njeno izjavo, ki so jo na koncu tudi dobili.

Zaradi sporne objave je Severina utrpela materialno škodo, saj pet mesecev ni nastopala. Ves mesec menda ni niti zapustila svojega doma. Ljudje so jo provocirali celo na njenih koncertih, najhujše žalitve pa so jo doletele na neki nogometni tekmi, ko so jo ostali obiskovalci ozmerjali.

Komentarjev 1