Magazin > VIP
19 ogledov

Severina spet samska

Severina, Milan Popović Daniel Kasap/PIXSELL
Hrvaška pop zvezdnica Severina je po ostrem prepiru dokončno zapustila svojega zaročenca Milana Popovića.

Potem ko sta se Severina in Milan pretekli teden tako sprla, da je zvezdnica spakirala kovčke in odšla, naj bi pevka zdaj dokončno prekinila zvezo s srbskim bogatašem. Kot poroča srbski Kurir, z Milanom noče imeti nobenega stika več. Severinina prijateljica je za srbski medij povedala, da je pevka s sinom Aleksandrom najprej odšla k mami v Split, nato pa je odpotovala v Zagreb. "Prepiri so del njunega vsakdana in vse skupaj je zanjo postalo nevzdržno. Padle so težke besede, potem pa je Severina spakirala svoje in otrokove stvari ter zapustila Milana," je izblebetala njena prijateljica in dodala, da mu je v prepiru dejala, da noče več slišati zanj. "Milan po tem niti ni poskušal rešiti njune zveze."

Po dogodku so mnogi hrvaški in srbski mediji poskušali stopiti v stik s Severino, a brez uspeha. Je pa neka srbska novinarka doživela hladen tuš, ko ji je uspelo priklicati gospoda Popovića. Kakšen je bil njegov odziv, si preberite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.