Magazin > VIP
122 ogledov

Severina ujela 15 let mlajšega

severina
1/4
Instagram
Hrvaška pevka Severina je povedala, da je po dolgem času spet zaljubljena, tokrat v 15 let mlajšega nogometaša.

Severina je povedala: "Zaljubljena sem do ušes! Tako sem zaljubljena, da mislim, da najina ljubezen traja že celo življenje." Triinštiridesetletna Dalmatinka se je zaljubila v 27-letnega bivšega nogometaša Igorja Kojića, ki je sin znanega srbskega pevca Dragana Kojića Kebe.

Severina je za hrvaško revijo Story povedala, da v zvezi ni bila od leta 2013, ko se je razšla z Milanom Popovićem, očetom njenega triletnega sina Aleksandra.

Igor Kojić je nekdanji nogometaš, ki je kariero začel v klubu Crvena zvezda, jo nadaljeval v klubu Obilići, katerega lastnica je pevka Ceca, svojo kariero je nadaljeval v Bukarešti, v Romuniji, na Cipru in na Portugalskem. Danes ne igra več nogometa, temveč je športni menedžer. Glede na to, da je sin znanega srbskega pevca, je navajen družbe slavnih. Njegova družina je zelo blizu pevki Lepi Breni, za katero pravi, da mu je kot teta, poleg tega pa se je Igor zapletel že z marsikatero srbsko zvezdnico, kot sta voditeljica Jelena Žeželj in pevka Nives Celzijus.

Komentarjev 4
  • Igor Biškup 20:13 29.april 2015.

    Komaj je končala osnovno šolo, poje kot da bi nekdo mačke mučil, za lastno promocijo je tik pred potopom lansirala ceneni domači "pornič", če bi bila plastika tazgradljiva, bi že davno razpadla in kakorkoli obračali postaja stara baba...ja nekam se ...prikaži več je pa menda treba usidrat....revica....Če je oni bedaček vsaj malo bister...po**** i prođi....

  • dragec 19:55 29.april 2015.

    Kaj pa Srbski ku..rac?????

  • 4krogci 19:54 29.april 2015.

    43 v 27 letnika hmmm to ni ravno 15 let! športni meneđer?? prej propali fuzbaler!!! in kdo je sploh ona, da je potrebno o temu napisat novico???