Magazin > VIP
20 ogledov

Severinin dragi poplačal dolgove

Severinin izbranec je samo v enem dnevu svoj bančni račun olajšal za sto tisoč d Žurnal24 main
Severinin partner Milan Popović je na astrološko ugoden dan 11. januarja 2011 poravnal skoraj sto tisoč dolarjev davčnih dolgov.

Irena Divković Milanović je v svoji za zdaj sicer še neobjavljeni knjigi o tajkunih zapisala, da je Severinin partner Milan Popović imel v Miamiju samo za lani več kot 17 tisoč dolarjev davčnih dolgov. 11. januarja letos pa je poravnal tudi davčne dolgove za leto 2006 (31.750 dolarjev) in leto 2008 (44.565 dolarjev), s čimer je svoj račun v enem dnevu olajšal za skoraj sto tisoč dolarjev.
 
Vsekakor je v celotni zgodbi zanimiv datum 11. 1. 2011, ki je bil po besedah numerologa ugoden datum za uresničitev dolgoletnih želja. To je datum, ki je zagotovo ugoden za želje, saj številka ena simbolizira uspeh, na ta dan pa je tudi priporočljivo počistiti vse moralne in materialne dolgove.
 
"Število ena je v prvi vrsti dobro za močno voljo, pozitivnost in čisto energijo," trdi neki numerolog. Glede na to, da je Milan znan po svojem verovanju v numerologijo, je verjetno tudi tokrat poslušal nasvet svoje lastne astrologinje, ki je predvidela tudi njegovo poroko s Severino to jesen, v zvezi z datumom plačila svojih davčnih obveznosti.  
 
V knjigi pa naj bi Irena razkrila še druge zanimive detajle o Severininem "kralju bakra".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.