Magazin > VIP
24 ogledov

Severnokorejski predsednik uživa žive ribe

Mmmm, kako je slastna! Žurnal24 main
Nekdanji kuhar severnokorejskega predsednika je razkril, da je ta rad jedel ribe, ki so v njegovih ustih še migale z repom.
"Ribo sem pripravil tako, da nisem poškodoval njenih vitalnih organov. Na krožniku se je še premikala in Kim Jong Il je bil zadovoljen. Pojedel jo je z užitkom." Tako se severnokorejskega predsednika Kim Jong Ila v svoji knjigi spominja njegov nekdanji kuhar Kenji Fujimoto. Zaradi nevarnosti, da bi se mu diktator maščeval, je raje pobegnil na Japonsko.

Ljudje stradajo, Kim se gosti
Medtem ko je že dva milijona državljanov Severne Koreje umrlo od lakote, pa njihov voditelj rad poplakne žive ribe s francoskimi vini ali konjakom. Večerje si rad popestri z golimi mladenkami, ki plešejo na ameriško glasbo.

Kakršen oče, takšen sin

Kim Jong Il, ki si prizadeva, da bi njegova država postala jedrska velesila in svojo moč razkazuje z izstrelitvami raket, je lani doživel kap. Za svojega naslednika je določil sina Kim Jong Una, ki naj bi ga nasledil leta 2012. Ta slovi kot ljubitelj alkohola in akcijskega igralca Jean-Claude Van Damma.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.