Magazin > VIP
33 ogledov

Shakira in Piqué sta postala starša

Shakira Piqué
1/4
FameFlynet
Kolumbijska pevka Shakira in njen izbranec Gerard Piqué sta včeraj povila sina. Branilec FC Barcelone je svojemu sinu, zanimivo, dal ime Milan.

Potem ko se je Piqué konec decembra šalil, da je postal očka, se je včeraj to tudi zares zgodilo. Njegova izbranka Shakira je s pomočjo carskega reza rodila fantka, ki sta ga poimenovala Milan Piqué Mebarak. Njun prvorojenec se je rodil sinoči ob 21:36, potem ko je Shakira svoje oboževalce kar prek Twitterja obvestila, da gre v porodnišnico. Tiskovni predstavnik pevke je sporočil, da se tako mamica kot sinček počutita odlično, se je pa kmalu po rojstvu oglasila tudi Shakira, ki je pojasnila otrokovo ime. "Ime Milan v slovanskem jeziku pomeni drag, ljubeč in milosten, v starorimljanskem jeziku pa strasten."

Shakira in Piqué sta parček postala marca 2011, septembra lani pa sta sporočila, da bosta postala starša. Zvezdnica je pred kratkim ponosno razkazovala svoj trebušček na Twitterju, kjer je organizirala tudi virtualno zabavo za dojenčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.