Magazin > VIP
5866 ogledov

Shakira končno prekinila molk o koncu svoje 11-letne zveze

Gerard Pique in Shakira. Epa
Spregovorila o svoji "najtemačnejši uri".

Pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique sta junija potrdila govorice, da se po 11 letih razhajata. Par ima dva otroka. Razhod ni prijateljski, saj je športnik, ki naj bi si že našel novo spremljevalko, 23-letno študentko odnosov z javnostmi, pevko varal. Shakira želi s sinovoma zapustiti Španijo in se preseliti v Miami, čemur pa Pique nasprotuje. Boj za otroke bo srdit, pravijo viri.

Kolumbijka je sedaj za Elle prvič spregovorila o tem težkem obdobju, ki ga je označila za "najtemačnejšo uro svojega življenja". "O tem je težko govoriti. Molčala sem, ker sem morala premisliti in še vedno me skrbi. Stojim v javnosti in najin razhod ni navaden razhod. Težko je bilo zame in za otroka," je povedala mamica 9-letnega Milana in 7-letnega Sashe.

Kako prizadet je še zlasti Milan, lahko vidite TUKAJ.

Zvezdnica je še razkrila, da se z otrokoma ne more brezskrbno poditi v naravi, saj so jima ves čas za petami paparaci. "Stvari sem poskušala pred njima skriti. Ju obvarovati, saj je to moja glavna naloga. A zadeve slišita od prijateljev v šoli ali pa naletita na grde vesti na spletu, zaradi katerih sta nato prizadeta," je še povedala in dodala, da se ji pogosto zdi, da so se znašli v nočni mori. "Pa ni, resničnost je. Najbolj razočarana pa sem nad tem, da je najina zveza v medijih postala tema vulgarne diskusije," je še povedala Shakira.

 

 

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 14:33 22.september 2022.

    Preveč sta nečistovala (seksala) , zato sta z izgubo spolnih izločkov oba žal izgubljala Najosnovnejše Energije duše , ki sta jo nujno potrebovala za premagovanje vsakodnevnih težav, kar je na koncu pripeljalo do neenotnosti, nesoglasij, prepirov, razprtij, razhajanj in končno ...prikaži večo do razpada zveze . Tako kot vedno pa je vzrok isti , čeprav je bilo vmes varanje kot posledica iskanja rešitve iz zakonske krize .