Magazin > VIP
33975 ogledov

Shakira pred hišo doživela panični napad

shakira Profimedia
Poklicali zdravniško pomoč.

"Na žalost potrjujeva, da se razhajava. V dobro otrok prosiva za spoštovanje zasebnosti," so besede, s katerimi sta Shakira in Gerard Piqué pretekli teden potrdila govorice, da je njune 11-letne zveze konec. 

Kot je znano, je športnik pevko prevaral. Da ji je nezvest, se govori že od leta 2017. Od takrat je bila njuna zveza v krizi. Mediji poročajo, da se je par večkrat sprl, celo sredi ulice naj bi kričala drug na drugega. Govorilo se je, da je Shakira deset let mlajšega nogometaša ujela z drugo, a to ne drži. Pevka, ki je očitno tudi sama slutila, da je nekaj narobe, je najela zasebnega detektiva, ki ji je priskrbel dokaze o partnerjevi nezvestobi.

Spletna stran "iHola!" pa poroča, da je zvezdnica kratek čas po objavi skupne izjave o koncu ljubezni pred hišo doživela napad panike. Očividci so povedali, da je jokala in da so na pomoč poklicali zdravnike. Zvezdnica jih je prosila, da jo odpeljejo v bolnišnico, kar so tudi storili. V bližini je bil Piqué, ki ji je z avtomobilom nato menda sledil v bolnišnico.

Par se po vsej verjetnosti ne bo razšel mirno. Shakira bi rada zapustila Barcelono in s sabo odpeljala sinova. To za Gerarda predstavlja problem, saj mora ostati v Barceloni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.