Magazin > VIP
27 ogledov

Shakiri brat rešil življenje

Shakira
1/5
Facebook
Kolumbijsko zvezdnico je ob ogledu naravnega parka v Južni Afriki skoraj napadel morski lev. Na srečo je bil poleg nje njen brat, "Super Tony", ki jo je rešil pred zverjo.

Pop zvezdnica Shakira je ob obisku naravnega parka v Cape Townu v Južni Afriki doživela precej neprijetno izkušnjo z morskimi levi. Ko jih je namreč želela fotografirati, medtem ko so mirno plavali v vodi, je eden izmed njih nenadoma skočil iz vode in jo skoraj ugriznil. Pevka je svojo izkušnjo delila tudi s svojimi oboževalci na Facebooku, kjer je objavila tudi nekaj fotografij "zastrašujoče izkušnje". "Nenadoma je eden izmed levov silovito skočil iz vode. Bil je le nekaj centimetrov stran od mene. Pogledal me je v oči in me poskusil ugrizniti. Od strahu sem otrpnila in se nisem mogla niti premakniti. Moj brat 'Super Tony' je skočil čez mene in mi dobesedno rešil življenje, ko me je ločil od zveri," je zapisala na svoji strani.

Na srečo sta jo z bratom odnesla le z nekaj praskami po rokah in nogah, medtem ko sta bežala po skalah. "Mislim, da je žival zmotil moj telefon, s katerim sem slikala. Verjetno je od bleska na vodi pomislil, da ga dražim z ribo, in je zato skočil," je pojasnila morebiten vzrok za obnašanje morskega leva.

Kljub strahu pa je zvezdnica nadaljevala svojo afriško avanturo. "Danes s pingvini. Vsekakor bolj prijateljski," je zapisala malce kasneje ob svoji sliki s pingvini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.