Magazin > VIP
34 ogledov

Shakiro toži nekdanji fant

Shakira FameFlynet
Shakirin nekdanji fant in menedžer Antonio de la Rúa priljubljeno pop zvezdnico toži za dobrih 75 milijonov evrov. Zahteva namreč poplačilo zaslug za pevkin uspeh.

Antonio de la Rúa je prepričan, da mu omenjena vsota pripada, saj naj bi pevki pomagal zgraditi uspešno kariero. V soboto je tako na kalifornijsko sodišče vložil tožbo, v kateri je navedel, da je zaslužen za globalni uspeh Shakire. "Shakirin uspeh je rezultat trdega boja za osvojitev sveta glasbe, pri katerem sva s Shakiro sodelovala kot poslovna partnerja," v tožbi še dodaja de la Rúa.

Shakira in argentinski poslovnež sta se spoznala leta 2000 med pripravami na uspešno predsedniško kampanjo njegovega očeta Fernanda de la Rúe, ki jo je vodil Antonio. Kmalu sta postala par in skupaj ostala vse do leta 2010. Pevka je trenutno v razmerju s španskim nogometašem Gerardom Piquéjem, s katerim ima tri mesece starega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.