Magazin > VIP
27131 ogledov

Shannen Doherty dala intervju: Napisati mora poslovilna pisma

shannen doherty Profimedia
Izogiba se neizogibnemu.

Po medijih se je razširila vest, da se je zdravstveno stanje igralke Shannen Doherty, ki je zaslovela pred 30 leti, in sicer z najstniško serijo Beverly Hillys 90210, tako močno poslabšalo, da verjetno ne bo dočakala novega leta.

To je medijem zaupal vir, ki trdi, da je zvezdničin prijatelj in da je bil pred kratkim pri njej na kavi. Med obiskom naj bi mu zaupala, da je pripravljena na odhod in da se noče več boriti, saj se je rak razširil.

Igrala teh izjav ni komentirala, je pa spregovorila za revijo Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out @elleusa photo by @kurtiswarienko

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


Shannen je prvič za rakom zbolela leta 2015. Po dveh letih zdravljenja je prišla dobra novica – raka je premagala. Takrat je poudarila, da bo naslednjih pet let za njeno zdravje zelo pomembnih. Na žalost se je rak vrnil. Februarja, ko je svetu razkrila, da je bolezen v 4. stadiju, je priznala, da jo je zelo strah.

Za Elle je povedala, da je po diagnozi jokala in se ozrla nazaj v preteklost. "Imam dobro karmo? Imam slabo karmo? Zakaj bi imela slabo karmo? Razmišljala sem o svojem življenju in stvareh, ki sem jih naredila in ki jih nisem. Kako sem se obnašala do drugih … Na koncu sem spoznala, da imam dobro karmo. Bila sem dober človek,“ je povedala 49-letnica in dodala, da še ni pripravljena na pokoj, čeprav se zaveda, da jo bo bolezen ubila. "Ko ljudje slišijo, da imaš raka v 4. stadiju, bi te najraje poslali v pokoj. Na to še nisem pripravljena. V meni je še vedno veliko življenja.“

Reviji je tudi zaupala, da bo svojim najbližjim napisala poslovilna pisma in posnela video sporočila, ki jih bodo dobili po njeni smrti. Tega se še ni lotila. "Mami moram povedati določene stvari. Želim, da moj mož ve, koliko mi pomeni. Vsakič, ko nastopi čas, da se tega lotim, dobim občutek, da se bom s tem dejanjem odpisala. Nisem se še odpisala. Počutim se kot zdrav človek. Težko je poskrbeti za zadnje stvari v svojem življenju, če imaš občutek, da boš živel še 10 ali 15 let,“ je še dodala.

Tudi njen mož Kurt Iswarienko ne more sprejeti krute resnice. "Ko vidim Shannen, ne vidim bolnice z rakom. Vidim žensko, v katero sem se zaljubil. Videti je zdrava in vitalna,“ je povedal 46-letni filmski producent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Then there’s us. Always.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.