Magazin > VIP
8516 ogledov

Shannen Doherty delila pretresljivo novico

shannen doherty Profimedia
Rak se je razširil na kosti.

Igralka Shannen Doherty, znana predvsem iz serije Beverly Hills 90210, je leta 2019 povedala, da ima raka na dojkah, in sicer v 4. stadiju. V pogovoru za People pa je sedaj razkrila žalostno novico, da se je bolezen, ki se je pred nekaj meseci razširila tudi na možgane, sedaj razširila še na kosti.

"Nočem umreti. Nisem še zaključila z življenjem. Nisem še zaključila z ljubeznijo. Nisem še zaključila z ustvarjanjem. Še želim stvari spreminjati na bolje. Nisem še končala," je dejala 52-letnica.

Doherty je za rakom prvič zbolela leta 2015. Bolezen je bila do leta 2019 v remisiji. "Ko se vprašaš: 'Zakaj jaz? Zakaj sem jaz zbolela za rakom?' Nato pa: 'Zakaj se je rak vrnil? Zakaj je v 4. stadiju?' Zaradi tega iščeš svoje višje poslanstvo."

Kljub slabi prognozi pa Shannen svojim oboževalcem sporoča, da še ni obupala. "Svojega najlepšega spomina še nisem ustvarila. Molim. Ko se zbudim in preden zaspim, se Bogu zahvalim za vse, kar mi je pomembno. To me povezuje z višjo silo in duhovnostjo. Moja vera je moja mantra," je povedala in dodala: "Vem, da se sliši noro, a vsega se bolj zavedaš in počutiš se blagoslovljenega. Mi smo tisti, ki si najbolj želimo delati, ker smo hvaležni za vsako sekundo, uro in dan."

 

 

Komentarjev 1
  • Palson 11:32 30.november 2023.

    Želim ti mirno, spokojno slovo brez bolečin, Brenda.