Magazin > VIP
5958 ogledov

Shannen Doherty: Od raka si nikoli popolnoma ne opomoreš

shannen doherty Profimedia
Shannen Doherty o tem, kako je rak spremenil njen zakon.

Zvezdnica serije Beverly Hill 90210, Shannen Doherty, je leta 2015 zbolela za rakom na dojkah. Prestala je dvojno mastektomijo, kemoterapijo in tudi radiacijo.  Bolezen je v remisiji.
 
Igralka je povedala, da jo je rak spremenil, a ne le njo, temveč tudi njen odnos z možem. “Še bolj naju je povezal. Sedaj se s Kurtom bolj ceniva. Najin zakon je bil že prej trden, a imela sva težave. Drug z drugim se nisva pogovarjala, kadar sva se sprla, saj težav nisva poskušala rešiti. Sedaj v posteljo ne greva več jezna. Najin zadnji prepir se je zgodil pred diagnozo.”

shannen doherty | Avtor: Profimedia Profimedia

Zvezdnica poudarja, da rak ne spremeni le bolnika, ampak tudi ljudi, ki so mu blizu. Sedaj na stvari gleda drugače, spremenil pa se je tudi njen pogled na njeno telo. “Smešna stran raka je ta, da ljudje mislijo, da si v redu, ko ne potrebuješ več kemoterapij ali radijacije. Ne vedo, da je moralo tvoje telo prestati neverjetno težko preizkušnjo in da si nikoli ne bo povsem opomoglo. Zredila sem se, imam brazgotine ...”
 
Do sebe je sedaj zato mnogo bolj prijazna, je še dejala 48-letnica, ki v vsakem novem dnevu vidi veliko darilo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.