Magazin > VIP
3024 ogledov

Shannen Doherty se na ta način počasi poslavlja

shannen doherty Profimedia
Pripravlja se na najhujše.

Zvezda legendarne najstniške serije Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, se že od leta 2015 bori z rakom na dojkah. Bolezen se je žal razširila tudi na druge dele telesa, med drugim na možgane in kosti. Igralka je za podkast Let’s be clear sedaj razkrila, da se počasi pripravlja na najhujše, saj je začela pospravljati stvari, ki jih ne potrebuje. Na ta način bo svoji družini omogočila lažje spopadanje z njeno smrtjo.

Igralka je z mamo odpotovala na njeno posestvo v Tennesseeju in ob pakiranju stvari povedala: “Bilo je zares težko in čustveno, ker sem se počutila, kot da opuščam svoje sanje o gradnji tega posestva in hiše za mojo mamo ter hleva za konje.” Shannen je namreč želela hlev za tiste konje, ki so jih lastniki zapustili, ker so bili prestari. Dodala je tudi: “Pakirala sem stvari in začela jokati. Počutila sem se, kot da opuščam svoje sanje in spraševala sem se, kaj to pomeni zame. Je to pomenilo, da sem obupala nad svojim življenjem in svojimi sanjami?”

Januarja je igralka v podkastu razkrila tudi, kakšen pogreb si želi. Njena želja je biti pokopana z ostanki svojega očeta in psa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pepe007 10:24 04.april 2024.

    Smrt je danes tabu. Ženska je realna. Njeno življenje ni večno, pričakuje, da jo bodo člani družine preživeli, omogočiti jim želi normalno življenje, ko nje ne bo več. Večina ljudi tega pač ni sposobna, čeprav je ob rojstvu znano, da ...prikaži več bomo slej ko prej umrli. Ampak to potiskamo iz našega fokusa, namesto da bi to bilo gonilo naših dejanj. Pa to ne pomeni, da moramo zaiti v pretirano veseljačenje, temveč, da imamo poštene odnose s svojimi bližnjimi.

  • Pierre 12:04 03.april 2024.

    Te zgodbe so skrajno neprimerne za objavo, še manj za komentarje!!!!