Magazin > VIP
54 ogledov

Shaq v središču velikega škandala

Shaquille O'Neal – večni zabavljač. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanji košarkar Shaquille O'Neal se je znašel pod drobnogledom policije.

Vpleten naj bi bil namreč v seks škandal, ki se je prelevil v kriminalno dejanje. Sedem članov tolpe naj bi namreč preteplo moškega, ki je trdil, da ima v lasti videoposnetek, v katerem se takrat še poročeni športnik predaja strastem z neznanko.

Policijski viri pravijo, da je Shaqov prijatelj Ladell Rowles, član losangeleške tolpe Main Street Mafia Crip Gang, organiziral oboroženi napad na Roberta Rossa. Potem ko ga je Rowles udaril s pištolo, se je Ross strinjal, da jim prinese posnetek. Preden so ga izpustili, pa so mu vzeli še rolex uro, diamantno verižico in uhana ter 15 tisoč dolarjev.

Vseh sedem kriminalcev je policija že aretirala. Zaslišali so tudi športnika, saj sprva ni bilo znano, kakšna je bila njegova vpletenost v napad. Po poročanju ameriških medijev Shaq ni več med osumljenci.

Ross in Shaq sta sicer poslovno sodelovala. Shaq ima glasbeno založbo in Rossu je obljubil, da bo prejel polovico dobička od vsakega glasbenika, ki ga bo pripeljal. Ross trdi, da je v sodelovanje s športnikom prepričal Raya J-a, a obljubljenega denarja ni prejel. Ogoljufani in oropani Ross je priznal, da je nekdanjemu športniku nato zagrozil, da bo objavil seksposnetek, če mu ne bo plačal.

A to ni edini spor, ki je nastal med moškima. Ko se je O'Neal ločil od žene, se je v ljubezensko razmerje s prevarano ženo spustil Ross. O'Neal je menda takrat najel zasebnega detektiva, ki ju je ujel med akcijo.

Komentarjev 2