Magazin > VIP
4520 ogledov

Sharon Stone je vesela, da je njen kirurg mrtev

sharon stone Profimedia
Neverjetno, kaj si je ta kirurg drznil.

Igralka Sharon Stone, ki jo je med zvezde katapultiral film Prvinski nagon, je morala leta 2001, ko so zdravniki v njenih dojkah odkrili benigne, a velike tumorje, pod nož. Ko so se rane zacelile, je danes 65-letna zvezdnica odšla k plastičnemu kirurgu na rekonstrukcijo oprsja. Ko se je zbudila, je ugotovila, da ji je brez privolitve vstavil večje vsadke. 

Za revijo InStyle je povedala: "Rekel mi je: 'Odločili smo se, da bi vam lepše pristajali.' Obstala sem in se spraševala, ali bi moja pest dobro izgledala v njegovih zobeh. Bila sem jezna. Vesela sem, da je mrtev."

Leto 2001 je bilo za igralko grozljivo leto. Takrat je bila hospitalizirana tudi zaradi možganske krvavitve, zaradi katere je morala za dve leti opustiti kariero. To je bilo po njenem mnenju tudi razlog, da je kar 20 let nismo videli na velikem platnu.

V intervjuju za Vogue Arabia je Stone leta 2022 pojasnila, da se je njen odnos do kozmetičnih posegov po možganski kapi spremenil. "Na vrhuncu slave sem dobivala injekcije botoksa in polnil, nato pa sem doživela možgansko kap in devetdnevno možgansko krvavitev, zaradi katerih sem prejela 300 injekcij botoksa in polnil, da so dvignili polovico obraza," je povedala za publikacijo in dodala, da je bil to čas, ko se je "razkošje" spremenilo v "veliko, bolečo nevrološko potrebo."

Leta 2021 je Stone izdala svoje spomine The Beauty of Living Twice, v katerih podrobno opisuje, kako je na novo zgradila svoje življenje po seriji travmatičnih dogodkov. "Naučila sem se odpustiti neodpustljivo. Upam, da se boste, ko bom delila svojo izkušnjo, tega naučili tudi vi," je zapisala v knjigi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.