Magazin > VIP
7148 ogledov

Sharon Stone prosi za molitve

sharon stone Instagram
Sharon Stone trepeta za svojo sestro.

Igralka Sharon Stone je svoje sledilce prosila, naj molijo za njeno sestro, ki se v bolnišnici bori za življenje. Kellyjino stanje je zelo resno, saj ima avtoimunsko bolezen lupus, zaradi katere je njen imunski sistem močno oslabljen.

Kelly se je zavedala, da spada v ranljivo skupino, zato se je zadrževala doma. Šla je le v lekarno, kjer se je okužila. "Eden od vas, ki ne nosite mask, ste za to odgovorni. Nima imunskega sistema,“ je sporočila Sharon, ki je besna tudi na oblasti zvezne države Montana, saj je tam zelo težko priti do testa. "Nosite masko. Zase in za druge,“ je še dejala zvezdnica, ki je ob fotografiji sestre in njenega moža, ki je prav tako pristal v bolnišnici, še zapisala: "Prosim, prižgite svečko za mojo sestro in njenega moža, mojega dragega prijatelja Brucea.“

Na Instagramu se je oglasila tudi Kelly, ki se je v Montano preselila, ker je bila mnenja, da je tam varnejša. "Nič nakupovanja, nič zabav, druge žive duše skorajda nisem videla. Sedaj pa se borim za vsak vdih. Ne želite si covida,“ je povedala in ljudi pozvala, naj zahtevajo več testov in mask.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon je zaradi koronavirusa izgubila že dve ljubljeni osebi, svojo botro in babico. Tudi zato ji je bilo pomembno, da Amerika izve, kakšno je stanje v Montani, kjer je zdravstvo na dnu in primanjkuje testov. Američane je pozvala, naj na volitvah ne glasujejo za Trumpa. "Pojdite na volitve. Karkoli nameravate storiti, ne glasujte za morilca,“ je še dejala.

joonglaa | Avtor:


 

Komentarjev 2
  • mph 10:03 18.avgust 2020.

    Kakšna aroganca, njen bog pusti umreti od lakote, vojne, zlorab , ...vsako leto desetinam milijonov otrok in drugih ... in prav z njo se bo ukvarjal. Religija je zlo kakor jo obrneš. In moč ji dajajo taki, ki so sicer ...prikaži več sami dobri, pa verjamejo v neumnosti.

  • Snežinko 09:44 18.avgust 2020.

    Ne vem za druge, ampak če bi imel jaz tako bolezen ne bi šel SAM v lekarno. Ni vrag, da bi našel koga,ki bi mi prinesel tista vražja zdravila...