Magazin > VIP
6396 ogledov

Sharon Stone: Uf, tako dobro ji "balončka" stojita še danes!

sharon stone instagram
Nekatere dame se resnično lahko pohvalijo s svojim videzom tudi v zrelejših letih.

64-letna igralka Sharon Stone, ki smo jo lahko občudovali v sedaj že filmski klasiki Prvinski nagon pred dobrimi tridesetimi leti, kjer je igrala fatalno spogledljivko Catherine, je tudi v zrelih letih tako postavna, da se lahko primerja z mlajšimi dekleti in damami. Iz fotografije, ki jo je objavila na Instagramu, je med drugim tudi razvidno, da tudi njena dva "balončka" še nista podlegla zakonom težnosti. Ni čudno, da še danes veliko ljudi kaj hitro prikliče v spomin prizor iz omenjenega filma, ko prekriža nogi in policistom na zaslišanju razkrije, da pod mini krilom nima oblečenega spodnjega perila. Ta posnetek še danes velja za enega izmed največkrat kopiranih posnetkov v različnih parodijah.

Nekoč je na temo svoje vloge v dotičnem filmu povedala: "Ko sem dobila vlogo Catherine Tramel, sem bila stara 32 let. Bilo je precej pozno glede na mojo takratno starost. Toda od trenutka, ko sem prebrala scenarij, sem vedela, da sem prava oseba za to vlogo. To je bilo intelektualno zapleteno delo in počutila sem se, kot da resnično razumem vlogo. Catherine me je spomnila na nekatere like, ki jih je Orson Welles igral v preteklosti. Tako zapletene glavne vloge, kot je bila zame Catherine, ženske igralke ne dobijo pogosto."

sharon stone | Avtor: instagram instagram

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.