Magazin > VIP
35 ogledov

Sharonine solze za sina

Sharon Osbourne, Jack Osbourne Reuters
Sharon Osbourne med pogovorno oddajo ni mogla skriti solz.

Sharon velja za glavo družine Osbourne. Prestala je že mnogo kriz in moževih izpadov, ki bi zagotovo zlomili marsikatero žensko. A ne Sharon, ki je vedno trdno stala za svojo družino in načeli.

Tokrat pa je Sharon, ki je vedno brez dlake na jeziku in izjemno odkrita, pokazala čustva. Zlomilo jo je vprašanje o bolezni njenega sina Jacka, pri katerem so odkrili multiplo sklerozo. "Super je. Zelo je pogumen. Zahvaljujem se vsem, ki so nam poslali svojo ljubezen in spodbudne besede. To je za Jacka zelo pomembno, saj verjamem, da mu pozitivna energija in molitve pomagajo," je po kratkem predahu, med katerim se je spet zbrala, povedala Sharon.

Jack je diagnozo dobil dva tedna po rojstvu hčerke Pearl. Ker mu je začel pešati vid, se je odpravil k zdravniku, ki ga je takoj poslal k nevrologu. Kako se bo bolezen pri Osbournu odvijala, je težko napovedati, saj se od posameznika do posameznika razlikuje. "Sama sebi se smilim. Vem, da to ni dobro. Moje solze ne pomagajo nikomur. Biti moramo optimistični," je še dodala 59-letnica, ki se na nek način krivi za bolezen svojega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.