Magazin > VIP
33 ogledov

Sheen plačal pogreb paparaca, ki je lovil Bieberja

Charlie Sheen EPA
Charlie Sheen je za pogreb paparaca, ki je umrl med lovljenjem avtomobila, v katerem naj bi bil Justin Bieber, doniral 12 tisoč ameriških dolarjev.

Paparac Chris Guerra je umrl na prvi dan novega leta, ko je želel dobiti ekskluzivne fotografije najstniškega idola Justina Bieberja. Med delom je vanj trčil neki avtomobil, kar je bilo za Chrisa usodno. Pokojni paparac je bil dober prijatelj igralca Charlieja Sheena, ta pa se je po tragediji odločil, da bo njegovi družini pomagal pri plačilu pogreba, ki se bo odvijal danes v Los Angelesu. "Gre za tragedijo in trenutek, v katerem moramo biti ljudje in pomagati. Mislim, da starši ne bi smeli nikoli pokopati svojih otrok. Njegovi družini izražam globoke sožalje," je ob tragediji povedal Charlie, ki je družini daroval 12 tisoč dolarjev (približno devet tisoč evrov).

Čeprav je Charlie znan predvsem po tem, da se ne zna vesti ter da denar zapravlja za prostitutke in droge, to ni bilo prvič, da je svoj denar porabil tudi v dobre namene. Lani je Lindsay Lohan podaril sto tisoč dolarjev, da je lahko odplačala del svojega dolga.

Komentarjev 1
  • brez_komentarja 08:16 11.januar 2013.

    Lindsay Lohan jo je vrjetno tud napumpal potem..al pa prej :)