Magazin > VIP
16 ogledov

Sheen se je spravil na delodajalce

Charlie Sheen bo razkril vse skrivnosti s snemanja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Zaradi Sheenovih neprimernih izjav so ustvarjalci serije Dva moža in pol do nadaljnjega ustavili produkcijo.

"Zaradi Sheenovih izjav, vedenja in zdravstvenega stanja sta se CBS in Warner Bros. odločila, da za to sezono prekineta produkcijo serije Dva moža in pol," so razložili producenti, ki so bili zgroženi nad igralčevimi neprimernimi izjavami o anonimnih alkoholikih, zabavah, nekdanji ženi, nekdanjemu predsedniku ZDA Thomasu Jeffersonu in Chucku Lorru, očetu zgoraj omenjene serije.

Sheen se z njihovo odločitvijo seveda ne strinja, zato je napisal odprto pismo, s katerim je svoje delodajalce verjetno še bolj ujezil. "Kaj vam to pove o Haimu Levinu (Chucku Lorru)? Potem ko me je poskušal s svojimi besedami degradirati. Njegove norčije sem vseh 177 delov elegantno ignoriral. Nazaj bom ustrelil samo enkrat, saj ta zastrupljena ličinka ne more sprejeti moje moči in resnice. Na njegovih neumnih potovanjih mu ne želim drugega kot bolečine, še zlasti, če se bo znašel v mojem ringu. Že samo z besedami sem premagal tega črva – predstavljajte si, kaj bi lahko naredil z mojimi ogenj bruhajočimi pestmi."

Na koncu je nekaj vrstic namenil še svojim oboževalcem. "Svoje zveste in čudovite fane, ki so šov spremljali skoraj deset let, pozivam, naj me na poti do pravičnosti spremljajo."

Charlie, verjemi, tvoji fani bi te raje spremljali na poti v kliniko za zdravljenje zasvojenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.