Magazin > VIP
18 ogledov

Sheen svoja otroka predal policiji

Charlie je po besedah bivše žene neprišteven. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Težavnega igralca Charlieja Sheena je v torek na njegovem domu na Beverly Hillsu obiskala policija. Možem v modrem je moral predati svoja otroka, saj mu je bilo odvzeto skrbništvo.

Kako je potekala predaja otrok, si lahko ogledate TUKAJ.

 

Policisti so Sheenu dvojčka odvzeli po tem, ko je njegova bivša žena Brooke Mueller na sodišču zahtevala, da se zvezdniku odredi prepoved približevanja. Za to je zaprosila, ker naj bi bil 45-letni igralec fizično in psihično nasilen do nje in njunih otrok.

 

"Zelo sem zaskrbljena, mislim, da je neprišteven. Bojim se, da me bo poiskal in napadel, prav tako se močno bojim za svoja otroka, zato nočem, da sta v njegovi bližini," je izjavila Muellerjeva. Pred kratkim naj bi ji celo zagrozil z besedami: "Odrezal ti bom glavo, jo dal v škatlo in poslal tvoji mami."

 

Sodnik Hank M. Goldberg je ustregel njeni prošnji in Charlieju odvzel skrbništvo nad dvojčkoma Bobom in Maxom. Do nadaljnjega mu je tudi prepovedal približevanje vsem trem na manj kot 90 metrov.

 

Brooke in Charlie se bosta morala konec marca zglasiti na sodišču, kjer se bo sodnik odločal, če bo Charlieju podaljšal prepoved približevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.