Magazin > VIP
28 ogledov

Sheen toži, nevarnost pred virusom

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ne le, da se je na internetu pojavil virus "Charlie Sheen je mrtev", igralec Charlie Sheen je vložil tudi stomilijonsko tožbo zoper nekdanje šefe.

Bodite pozorni, na Facebooku in Twitterju se pod krinko ekskluzivnega videa z naslovom "Charlieja Sheena doma našli mrtvega" hitro širi virus. Naslov pa vas nadalje vodi na neobstoječo stran.

Charlie sicer govoric še ni komentiral, vendar je še kako živ in zaposlen s tožarjenjem. Igralec je namreč na Twitterju pojasnil, da je včeraj vložil tožbo zoper ustvarjalca serije Dva moža in pol Chucka Lorra ter šefe pri televizijski hiši Warner Brothers, v kateri toži producenta in producentsko podjetje za več kot sto milijonov dolarjev. Igralec zahteva plačilo za odpovedane epizode humoristične serije ter dodatno globo k odškodnini v imenu ekipe.

 

"Lorre, eden najbogatejših ljudi na televiziji, ki je vreden na stotine milijonov dolarjev, verjame, da je tako premožen in vpliven, da lahko enostransko odloča o tem, da se predani ekipi priljubljene televizijske serije Dva moža in pol odvzame denar z namenom, da bi si nahranil svoj ego," so zapisali v tožbi. Poleg tega naj bi igralec leta prenašal Lorrovo "poniževanje, trpinčenje in žaljenje".

 

V tožbi trdijo, da so studii kršili Sheenovo "pravico nastopati in tako prejeti plačilo, do katerega je pogodbeno upravičen". Hiša Warner Brothers naj bi se namreč "vdala Lorrovi sebični želji, da bi kaznoval gospoda Sheena. Uporabili so svoj vpliv, da bi ustvarili mit, s čimer so upravičili svoje vodenje in krivično okrivili gospoda Sheena."


Warner Bros. in Chuck Lorre za zdaj tožbe še niso komentirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.