Magazin > VIP
4123 ogledov

Shia LaBeouf z ličili prekril znake bolezni in okužil znano pevko

Shia LaBeouf, FKA TWigs Profimedia
FKA Twigs trdi, da jo je igralec Shia LaBeouf okužil s spolno prenosljivo boleznijo.

Glasbenica Tahliah Barnett, znana kot FKA Twigs, trdi, da jo je igralec Shia LaBeouf "čustveno, fizično in spolno“ zlorabljal. Sedaj ga je tožila. V sodnih dokumentih piše, da je 34-letni zvezdnik ni obvestil, da ima spolno prenosljivo bolezen. Še več. Znake bolezni je z ličili prekril in jo okužil 

Prve boleče simptome je občutila marca 2019 in z njimi soočila igralca, ki je priznal, da ima spolno prenosljivo bolezen in da zanjo ve že nekaj let. Priznal je tudi, da je znake bolezni prekril z ličili. Glasbenica je pozneje izvedela, da ni prva, ki jo je LaBeouf okužil. "Zaradi neodgovornega ravnanja predstavlja nevarnost ženskam,“ še piše v tožbi.

FKA Twigs še trdi, da ji je zvezdnik zaupal, da se je vozil po Los Angelesu in streljal na potepuške pse, ker je želel vedeti, kako je, ko nekoga ubiješ. Razložil ji je, da se je tako pripravljal na vlogo v filmu The Tax Collector.

Zelo pretresena je bila tudi, ko ji je med vožnjo zagrozil, da bo povzročil nesrečo, če mu ne izpove ljubezni. Ko ga je prosila, naj ustavi, je to tudi storil. Zgrabil jo je in jo vrgel ob avto ter jo nato spet potisnil v vozilo. Neke noči pa jo je celo davil.

Par se je spoznal med snemanjem filma Honey Boy. Skupaj sta bila malo manj kot eno leto.

Shia je priznal, da je bil pod vplivom alkohola agresiven do sebe i drugih in da za njegovo vedenje ni izgovora. "Ljudi, ki so mi bili blizu, sem ranil. Sram me je,“ je še dejal.

Komentarjev 4
  • comsine 17:46 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • Avatar Dorthy_Brey
    Dorthy_Brey 15:08 15.december 2020.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da p0skusite. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • distdronim 10:33 15.december 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks