Magazin > VIP
4 ogledov

Shia povzročil še eno prometno nesrečo

Žurnal24 main
Igralec Shia LaBeouf je bil nedavno zopet vpleten v manjšo avtomobilsko nezgodo. Vsi so jo odnesli brez poškodb, a kljub temu obstaja manjši problem: Shia je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Zvezdniku so dovoljenje odvzeli že julija lani, ko je bil prav tako udeležen v prometni nereči. Ker naj bi Shia takrat vozil pod vplivom alkohola, bi moral opraviti test, a je tega zavrnil. 23-letni igralec je kljub odvzemu dovoljenja brez težav vozil več kot deset mesecev, a tokrat se je zalomilo.

Shia se je z zelo majhno hitrostjo zaletel v avtomobil pred sabo, a očitno dovolj, da je vzbudil pozornost medijev. Njegova predstavnica za tisk je celo povedala, da povzročitelj nesreče ni bil Shia, temveč nekdo drug. "Prepričana sem, da gre za zamenjavo identitet. Shia je bil namreč v tem času pri prijateljih.“ A udeleženka v nezgodi trdi drugače. Ta zvezdnika ni prepoznala takoj, vendar pa je kmalu dojela, za koga gre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.