Magazin > VIP
39 ogledov

Shia razkril: "Z Megan sva spala skupaj"

Shia LaBeouf, Megan Fox Flynet
Igralec Shia LaBeouf je nedavno razkril, da se je s soigralko iz prvega in drugega dela Transformerjev Megan Fox zbližal bolj, kot si mislimo.

Shia pravi, da se romanca z Megan ni odvijala le pred kamerami, temveč tudi za njimi. Petindvajsetletni igralec je skrivnost razkril nedavno, med intervjujem za revijo Details, v katerem je brez zadržkov dejal, da sta se z Megan med rjuhami znašla vsaj enkrat. Vse to se je dogajalo med snemanjem Transformerjev, ni pa znano, ali je bila Megan v tem času v razmerju z igralcem Brianom Austinom Greenom, s katerim je zdaj poročena.

"Glejte, na snemanju sva bila šest mesecev in med nama je bilo zagotovo čutiti privlačnost. Nikoli nisem razumel, kako lahko v takšni situaciji ločuješ delo in zasebno življenje. Čas, ki sem ga preživel z Megan, je najina stvar, a kemijo med nama lahko vidite v obeh delih Transformerjev," je razložil Shia. Igralec se te dni v kinematografe vrača s tretjim delom, a brez Megan Fox. To je nadomestila Rosie Huntington-Whiteley.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.