Magazin > VIP
38 ogledov

Shiloh je sedaj ime John

Jolie-Pitt Profimedias
Hčerka Brada Pitta in Angeline Jolie, 8-letna Shiloh, bi bila očitno raje deček.

Črna obleka, črna kravata, bela srajca … Hčerka najlepšega hollywoodskega para Brada Pitta in Angeline Jolie, 8-letna Shiloh, je bila na rdeči preprogi oblečena kot njena starejša brata. To sicer ni prvič, da so dekle opazili v deških oblačilih. Še bolj zaskrbljujoče pa je to, da si 8-letnica želi moškega imena. "Klicati jo moramo John. Na svoje ime se ne odziva,“ je izdal Brad.

Ima Shiloh krizo identitete? Nemška psihiatrinja Christa Roth-Sackenheim pravi, da je čisto normalno, da otroci preizkušajo različne vloge, saj svojo identiteto še iščejo. "Shiloh se kot deček oblači že več kot pol leta. Če poleg tega dejstva upoštevamo še njeno zahtevo, naj jo naslavljajo z moškim imenom, v njenem primeru ne moremo več govoriti o fazi. Njena starša bi moralo njeno obnašanje zaskrbeti, saj lahko predstavlja začetek motnje spolne identitete,“ pravi strokovnjakinja.

Angelina si očitno zatiska oči. Pred kratkim je namreč izjavila, da se je tudi sama tako obnašala, ko je bila stara osem let. "Pač želi biti deček. Morali smo jo postriči. Misli, da je takšna, kot sta njena brata,“ je povedala igralka.

Komentarjev 2
  • kapibara 12:49 22.december 2014.

    Najlepši par...?? Pa saj nista najlepša...!!!

  • punca05 11:58 22.december 2014.

    totalna bolniška....kam bomo prišli