Magazin > VIP
39 ogledov

"Shiloh si želi biti deček"

Ko bo Shiloh velika, bo morda v kakšnem filmu lahko igrala tudi fanta. (Foto: Sp Žurnal24 main
Angelina Jolie priznava, da malo Shiloh, svojo prvorojenko, oblači kot dečka, saj deklica ne mara krilc, temveč trenirke in fantovska oblačila.

V prihajajoči avgustovski številki revije Vanity Fair se je Angelina Jolie razgovorila o svojih šestih otrocih, ki jih ima z Bradom Pittom.

Med drugim je pojasnila, zakaj je Shiloh na zadnjih fotografijah videti kot fantek. "Rada nosi trenirke in običajna oblačila ter se rada oblači kot fantek. Hoče biti fantek. Zato smo ji morali ostriči lase. Obožuje fantovska oblačila in misli, da je ena izmed bratov," je povedala 35-letna zvezdnica in dodala, da zaradi tega ni zaskrbljena, saj je bila tudi sama taka, ko je bila njenih let. "Tudi jaz sem se šemila in skakala naokoli."

Imela bi še kakšnega otroka
Doma, med svojimi otroki, se Angie počuti presrečno. "Sinoči, ko sem prišla iz službe, so vsi plesali in nenadoma sem okoli zabavnih malčkov plesala še jaz."

Čeprav ni noseča, priznava, da se ne bi branila še enega člana družine. "Z Bradom želiva poskrbeti, da vsem posvetiva dovolj časa. Zdaj so še otroci in se lahko igrajo drug z drugim, vendar bodo potrebovali tudi veliko pogovorov sredi noči, kot sem jih jaz s svojo mamo. Nočeva imeti prevelike družine in premalo časa, da bi jih dobro vzgojila."

Poudarila je, da sta z Bradom, kljub zlobnim jezikom, povezana bolj kot kdajkoli prej in da ga ljubi takšnega, kot je. Z brado ali brez nje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.