Magazin > VIP
24 ogledov

Shiloh si želi videti truplo

Je Shiloh čudne navade podedovala po mami? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Shiloh Jolie-Pitt, hčerka Brada in Angeline, ima zelo nenavadne želje. Potem ko si je nedavno za hišnega ljubljenčka zaželela nagačenega ptiča, je zdaj mamo prosila, naj ji pokaže mrtvega človeka.

Shiloh je pred kratkim našla mrtvo ptico in jo želela obdržati. Angie je hčerino željo potešila z nagačeno ptico, zdaj pa ima štiriletnica novo idejo. Močno si namreč želi videti mrtvega človeka.

 

"Poleg mrtvih živali Shiloh zanimajo tudi mrtvi ljudje. Ker še nikoli ni videla trupla, si močno želi, da bi ga lahko videla od blizu," je razkrila njena varuška. "Brad je njeni želji odločno nasprotoval, Angie pa pravi, da bi morala Shiloh svojo radovednost potešiti."

 

Mnogi mediji so se ob tem razpisali, da je Shiloh čudaško naravo podedovala po svoji mami, ki je znana po svojih nenavadnih podvigih. Spomnimo se denimo  njenega zakona z Billyjem Bobom Thorntonom, s katerim sta si izmenjala lastno kri in jo nosila okrog vratu. Znano pa je tudi, da naj bi Angie na njuno poročno noč na steno s krvjo zapisala: Until the End of Time (Do konca najinih dni).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.