Magazin > VIP
33 ogledov

Shujšaj, če ne, te bo pobralo!

Oprah Winfrey Flynet
Kraljica televizijskih zaslonov Oprah Winfrey se je tako močno zredila, da ji je zdravnik napovedal celo prezgodnjo smrt.

Oprah Winfrey še nikoli ni bila tako debela, kot je danes. Zdravnik naj bi njenih 127 kilogramov komentiral: shujšaj ali umri! S prenažiranjem naj bi 57-letna medijska kraljica premagovala stres, saj se spopada s propadom svoje televizijske mreže, dolgočasnim ljubezenskim življenjem in izdajo najboljše prijateljice Gayle King, ki naj bi prestopila k drugi televizijski mreži.

Po mnenju strokovnjakov s čezmerno težo že močno ogroža svoje življenje, zato se je končno odločila za strogo nizkokalorično dieto in treninge hitre hoje. Kar 127 kilogramov je s seboj prineslo številne zdravstvene težave, od diabetesa do težav s srcem. Njeni bližnji so si končno odahnili, ko se je odločila za nujne ukrepe. Zadnjih 25 let se je Oprah stlačila že v skoraj vse konfekcijske številke, odvečni kilogrami pa so njen stalni sovražnik.





Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.