Magazin > VIP
25 ogledov

Si bo 50 Cent spremenil ime?

50 Cent ne ve natančno, koliko denarja ima. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Bi si raper 50 Cent spremenil ime v dobrodelne namene? Ameriška veriga restavracij s hitro prehrano Taco Bell meni, da bi.

Veriga Taco Bell je izzvala raperja, naj si ime iz 50 Cent spremeni v 79, 89 ali 99 Cent. Novo ime bi predstavljalo cene v restavracijah s hitro prehrano, kjer bodo poleti izvedli projekt Zakaj bi plačali več (Why Pay More).

To pa še ni vse. 50 Cent bi se tudi ustavil v katerikoli od restavracij Taco Bell in tam svoje naročilo "zarapal", uporabil pa bi tudi svoj novi vzdevek. Če izpolni misijo, bo Taco Bell namenil 10 tisoč dolarjev v dobrodelne namene. Komu bodo podarili denar, naj se odloči kar raper sam. Poleg tega pa bodo brezplačno nahranili ljudi v tistih restavracijah, kjer se bo 50 Cent ustavil.

Direktor verige je 50 Centu poslal pismo, v katerem je zapisal: "Vemo, da ste se pred leti odločili za ime 50 centov, ker naj bi bila to metafora za drobiž. Tudi pri nas smo privrženci drobiža, zato upamo, da boste ponudbo sprejeli." Raper se na ponudbo za zdaj še ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.