Magazin > VIP
24 ogledov

Si je pevec ugrabitev izmislil?

Alex Band Reuters
Alex Band, pevec The Calling, trdi, da so ga ugrabili, pretepli in odvrgli v bližini tračnic. Številni menijo, da laže.

V ponedeljek nas je šokirala vest, da sta Alexa Banda, pevca nekdaj zelo uspešne skupine The Calling (Wherever you will go), dva moška ugrabila, pretepla in oropala. Napad naj bi se zgodil v Michiganu, kjer se je skupina udeležila glasbenega festivala. Zgodbi, da so pevca napadli na poti do trgovine, pa številni ne verjamejo.

Laž za slavo?

Le dva dni po napadu je skupina namreč razglasila svojo vrnitev. "Po čistem naključju se je sredi noči naokoli sprehajal sam. Policija ni našla prič, pevec pa svojih napadalcev ne zna opisati. Tudi njegove rane ne ustrezajo zgodbi, ki jo širi,“ je izjavil Chance Spiessbach, poznavalec sveta slavnih in bogatih. A Alex se ne pusti zmesti. Zdaj je celo razložil, kdo mu je rešil življenje – njegov še nerojeni otrok. Ko je ugrabiteljema povedal, da bo kmalu očka, mu je eden od njiju rekel, da je danes njegov srečni dan, nato pa naj bi ga vrgel iz avta.

Policija o primeru še moči. Povedali so le, da ga preiskujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.