Magazin > VIP
8350 ogledov

Si predstavljate, da bi takole z voditeljico klepetala Melania?

jill biden Profimedia
Jill Biden presenetila s prvim intervjujem in nakazala, kakšna prva dama bo.

jill biden | Avtor: Profimedia Profimedia
Jill Biden je pred dobrim mesecem zasedla mesto prve dame ZDA in že pljunila v roke. Dala je že prvi intervju, ki ga je z njo naredila pevka Kelly Clarkson, kar je marsikoga presenetilo. 

Jill je pokazala svojo materinsko plat in pevki, ki se ločuje od Brandona Blackstocka, dala nekaj nasvetov. "Rada bi ti povedala, Kelly … to bi ti svetovala, če bi bila tvoja mama. Moja mama mi je vedno rekla: ' Jutri bo bolje. Če narediš korak za korakom, se bodo stvari izboljšale.“

Jill, za katero se zdi, da je mnogo bolj ekstrovertirana kot njena predhodnica, ve, o čem govori, saj je bila pet let poročena z Billom Stevensonom, od katerega se je ločila leta 1975. Dve leti pozneje je Joeju Bidnu obljubila večno zvestobo.

"Ko pogledam nazaj, pomislim, da Joeja nikoli ne bi spoznala in imela te čudovite družine, če se ne bi ločila. Zato sem prepričana, da je vse za nekaj dobro. Ne vem, koliko časa je minilo od tvoje ločitve, a čas celi rane. Presenečena boš in komaj čakam, da pride dan, ko me boš poklicala in rekla: Hej, Jill, imela si prav,“  je še povedala prva dama.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.