Magazin > VIP
1773 ogledov

Si Tom pomaga z umetnimi?

Tom Cruise Profimedias
Splet zadnjih nekaj dni obsedeno razpravlja o točno določenem delu telesa filmskega zvezdnika.

Zadnja plat Toma Cruisea je postala pravi viralni hit. Swizz Keats je na Twitterju izpostavil prizor iz filma Operacija Valkira, v katerem v ospredju stopi igralčeva zadnjica. Prepričan je namreč, da si je igralec za omenjeni prizor omislil umetno zadnjico, da bi bil na ekranu videti bolj bujen. 

Nekateri uporabniki so mu prikimali, češ da igralčeva zadnjica res deluje preveč bujno, drugi pa niso tako prepričani. Opozarjajo, da mogoče sploh ne gledamo Cruisove zadnjice, temveč je za potrebe tega prizora vskočil dvojnik. 

Ne bi sicer bilo prvič, da bi Cruisea skrbelo zaradi njegovega videza. Igralec, ki ni med najvišjimi v Hollywoodu, je vedno rad poskrbel, da je poleg visokih soigralk izpadel višji, kot dejansko je. Njegova nekdanja žena Nicole Kidman je po ločitvi dejala, da je vesela, da lahko spet obuje čevlje z visokimi petami. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.