Magazin > VIP
41 ogledov

Si vaš partner zasluži naše darilo za valentinovo?

par ljubezen Shutterstock
Želite svojo boljšo polovico za valentinovo razveseliti na prav poseben način? Z našo pomočjo si bo vašo čestitko zapomnil/a za vedno.

Če ste utrujeni od iskanja vedno novih idej za izpovedovanje ljubezni svoji dragi ali svojemu dragemu, pustite, naj vam letos pri tem pomagata Jernej Tozon ali Tanja Žagar. Svoji boljši polovici napišite ljubezensko pismo (ne sme biti daljše od 1000 znakov), ki ga bosta v vašem imenu pred našo kamero prebrala/povzela Jernej in Tanja, čestitko pa bomo nato objavili na našem spletnem portalu. Na vašo željo vam videoposnetek posnamemo tudi na cd, da jo bo vaša boljša polovica lahko občudovala še dolga leta.

Pošljite prijavo

Ljubezenska pisma, ki bi iz ust Jerneja Tozona in Tanje Žagar zvenela nadvse romantično, pošljite na naš naslov prijava@zurnal24.si in dopišite, zakaj bi si ravno vaš izbranec ali izbranka zaslužila takšno zvezdniško izpoved ljubezni. Zmagalo bo najlepše pismo po presoji uredništva.

Poleg pisma in razlogov nam pošljite še fotografijo vašega partnerja, ki jo bomo uporabili v posnetku, če bo vaše pismo zmagalo, in eno skupno fotografijo ter telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi.Vaše prijave bomo sprejemali do 6. februarja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.