Magazin > VIP
24 ogledov

Sienna Miller noseča in zaročena

Sienna Miller Tom Sturridge ANG/Fame Pictures
Britanska igralka Sienna Miller in njen izbranec Tom Sturridge pričakujeta prvega otroka, sporočila pa sta tudi, da sta zaročena.

Ameriška revija Us Weekly poroča, da je 30-letna igralka Sienna Miller noseča. Oče njenega otroka je štiri leta mlajši angleški igralec Tom Sturridge, s katerim je v zvezi dobro leto. Ob tem pa je parček sporočil še, da sta se med božično-novoletnimi prazniki zaročila. "Tom je Sienno zasnubil med romantičnim oddihom v Parizu. Njuno hotelsko sobo je zapolnil z rožami in ji podaril čudovit zaročni prstan. Bilo je neverjetno romantično, Sienna je presrečna," je izdal neimenovani virj. "Vsi njeni prijatelji so zelo veseli, zadovoljni so tudi s Tomom. Čeprav je mlajši, je zelo zrel. Zelo sta srečna skupaj," je še dodal vir.

Sienni se je po burnem razmerju z Judom Lawom končno nasmehnila sreča, česar je zelo vesela tudi njena družina. "Juda in njegovih skokov čez plot so imeli že vrh glave." Jude in Sienna sta se nazadnje razšla februarja lani, prvič pa sta šla narazen leta 2006, ko je 39-letni igralec priznal, da jo je varal z varuško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.