Magazin > VIP
618 ogledov

Šifrerja govorice le nasmejejo

Andrej Šifrer, Tanja Križaj Mediaspeed.net
Govoricam, da sta se Andrej Šifrer in Tanja Križaj razšla, se kantavtor samo smeji.

Na vprašanje, ali res drži, da sta se s Tanjo razšla, Andrej odgovarja, da niti ne drži niti ni videti tako. "Midva sva zelo v redu skupaj," pravi pevec, ki je v zvezi s Tanjo, ki je po poklicu delovna terapevtka, sedem let.

S tovrstnimi govoricami pa se Šifrer ne obremenjuje, temveč ga nasmejejo. "Zabavam se ob tem, ker ni žaljivo. Ne vem pa, ali je Tanji prav. Ker ni navajena, da se ljudje lahko nekaj spomnijo in napišejo. Če povem z drugimi besedami: človek še razume, če je dim, če pa tudi dima ni, pa se ogenj naredi, je pa lahko samo zabavno," pravi in dodaja, da takšnih bombic, ki jih spuščajo mediji, ne smatra za škodljive. Podobni članki prav tako zabavajo njegove otroke, ki se ob tem samo smejijo.

Andrej ima dve hčerki in sina, Tanja enega sina, za skupnega otroka se nista odločila. "Že od začetka zveze sva bila odločena, da tega ne bo. Ona ima sina, jaz tri otroke in to je dovolj," še pravi pevec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.