Magazin > VIP
22 ogledov

Simon obseden z napitkom proti staranju

Simon Cowell Flynet
Glasbeni menedžer in producent Simon Cowell je že nekaj časa obseden z napitkom iz brusnic in aronije, ki naj bi zaviral proces staranja.

Simon je pred kratkim poskusil napitek iz brusnic in aronije, ki ga je povsem obnorel. A ne zaradi svojih sestavin, temveč zaradi dejstva, da naj bi redno uživanje zaviralo proces staranja. 51-letni zvezdnik je zato že poskrbel, da ima vselej na zalogi vse sestavine, kamorkoli gre. "Simon je obseden s tem napitkom in zdravim življenjem. Zelo skrbi zase in ta napitek mu je pisan na kožo," je povedal njegov bližnji prijatelj. "Redno skrbi za to, da jé veliko surove zelenjave, zato vedno zahteva, da ga čaka v garderobi, kadar snemajo šove. Obenem pa se strogo izogiba čokoladam in prigrizkom."

Nad Simonovim zdravjem je navdušena tudi njegova prijateljica Amanda Holden, ki pravi, da zvezdnik še nikoli ni bil videti tako dobro. "Res je nor na sadne in zelenjavne napitke, poln je receptov!"

Na napitke pa ni nor le Simon, temveč tudi drugi zvezdniki, ki s pomočjo posebnega zelenega napitka skrbijo za svojo postavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.