Magazin > VIP
232 ogledov

Simpatija iz Bara: Ali Rene do Suzane goji zamere?

rene šantič Facebook
Rene Šantič se na polno pripravlja na novembrsko tekmovanje.

Nekdanji tekmovalec šova Bar, Rene Šantič, ima polne roke dela, saj se pripravlja na lepotno fitnes tekmovanje, ki bo novembra v Londonu. "V fitnesu treniram šestkrat na teden po dve uri. Držim se jedilnika, hodim plavat in na košarko. Sliši se naporno, a sem tega že vajen. Pri meni je v bistvu ves čas tako,“ nam je povedal Rene, ki nasvete o zdravi prehrani in treningih objavlja na svoji Facebook strani.

Da se spozna na fitnes, smo lahko videli že v Baru, ko je s svojim izklesanim telesom marsikateri obiskovalki lokala zmešal glavo. Že takoj na začetku šova mu je neka mladenka ponudila, naj pozabi na Bar in gre z njo na morje. Reneja ni zamikalo, verjetno tudi zato, ker je oko vrgel na sotekmovalko Suzano. Z njo si je izmenjal nekaj vročih poljubov, nato pa je na žalost izpadel. Suzi se je v svoji "globoki“ žalosti zatekla v Joelov objem in za Reneja je bila zgodba končana. Na vprašanje, ali je s Suzi v stikih, Rene odgovarja: "(Smeh) Ne, itak da ne. Ni pa nobenih zamer. Sem v stikih z Danijelom, Črtom in Tanjo.“

Rene je sicer še samski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.