Magazin > VIP
165 ogledov

Sin Celine Dion se je zelo spremenil

celine dion
1/2
Profimedias
René-Charles Angélil. Za 15-letnim sinom Celine Dion so težki časi. Januarja je umrl njegov oče, nekaj dni pozneje pa je izgubil še svojega strica.

"Pustil si mi dovolj spominov, ki jih bom delil s svojima bratoma (5-letnima dvojčkoma, op. avt.). Poskrbel bom, da jima bom predal vse, kar si me naučil. Težko te bo nadomestiti, a s tvojo pomočjo nam bo uspelo. Očka, obljubim ti, da bomo sledili tvojim načelom. Ljubim te,“ je mladenič povedal na očetovem pogrebu v Montrealu in ves svet ganil do solz. Le nekaj dni zatem je Renejevo družino doletela še ena tragedija. Celine je izgubila še starejšega brata.

Najstnik se je za nekaj časa umaknil z družbenih omrežij, pred kratkim pa je objavil video, ki ga prikazuje v družbi prijateljev in z novo barvo las. Življenje družine Angélil se počasi vrača na stare tirnice ...

 

Bruce Lee ain't got nothing on me. #yeamayne #nattys Vid creds: @mr_slapshot @blazekatzz @sethknudsen @nvstorm7 @_johnhallett @tucker.norman @nvstorm17 @b.arto15 @mick_corrigan_

A video posted by Rene Charles Angelil (@pavdarawse) on Apr 3, 2016 at 10:34pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.