Magazin > VIP
77 ogledov

Sin Celine Dion žalujoče ganil do solz

celine dion
1/16
Profimedias
Včeraj so k večnemu počitku položili glasbenega producenta in moža zvezdnice Celine Dion, Reneja Angelila. Pogreb so prenašale tri televizije, možno pa ga je bilo spremljati tudi po spletu.

Pevka Celine Dion se je včeraj v Montrealu za vedno poslovila od svoje velike ljubezni, moža Reneja Angelila. V četrtek so se glasbeni legendi v baziliki Notre-Dame lahko poklonili vsi, ki so to želeli. Tam je bila več ur tudi Dionova, ki se je s svojimi oboževalci ob odprti krsti moža pogovarjala in objemala.

Kamere pa sinoči niso bile usmerjene le v pevko, ampak tudi v njene tri sinove. Njen najstarejši, Rene-Charles, je z govorom vse prisotne ganil do solz. "V 15 letih sin le težko spozna očeta. Bil si zaposlen, a pogovarjala sva se preko golfa, hokeja, pokra in prekajenega mesa … in tudi preko drugih čudovitih jedi ter se tako vedno bolj povezala,“ je svoj govor začel mladenič, ki bo prihodnji teden star 15 let. "Pustil si mi dovolj spominov, ki jih bom delil s svojima bratoma (5-letnima dvojčkoma, op. avt.). Poskrbel bom, da jima bom predal vse, kar si me naučil. Težko te bo nadomestiti, a s tvojo pomočjo nam bo uspelo. Očka, obljubim ti, da bomo sledili tvojim načelom. Ljubim te,“ je še dodal, nato pa so zaigrali pesem Dionove All the Way.

Angelil je umrl 14. januarja. Zanj je bil usoden rak na grlu. Celine sedaj čaka še bratov pogreb. Tudi on je umrl zaradi raka.


Komentarjev 1
  • marabunta 13:45 23.januar 2016.

    smrt in pogreb naj bi bila neka osebna stvar najbljižnjih, ne pa šov, ki ga prenašajo 3 televizije, bolano.....ampak važno, da me vidijo in da se govori o nas, je treba pač vse izkoristit, tudi smrt.....je veliko znanih oseb umrlo, ...prikaži več pa je bilo vse diskretno urejeno, tu pa razkazovanje na veliko