Magazin > VIP
106 ogledov

Sin Colina Farrella ima hudo bolezen

colin farrell Profimedias
Igralčev sin James ima Angelmanov sindrom.

Colin Farrell je imel pri svojih štiridesetih že veliko doživel. Predajal se je drogam in alkoholu in skakal iz postelje v posteljo. Nato je spoznam manekenko Kim Bordenave, ki mu je leta 2003 rodila sina Jamesa, ki pa je hudo bolan. Ima namreč Angelmanov sindrom. Gre za genetsko bolezen, ki prizadene živčni sitem. Med simptome spadajo manjša glava, motnje v umskem in telesnem razvoju, težave z govorom, ravnotežjem in gibanjem ter krči in težave s spanjem.

James je shodil pri štirih let, pri šestih pa je izgovoril prvo besedo, je zvezdnik razkril že pred časom. "Ko imaš otroka s posebnimi potrebami je za starše pomembno, da vedo, da niso sami,“ pravi igralec, ki se je po pomoč zatekel k fundaciji, ki se ukvarja z bolniki s to boleznijo.

Farrell sicer tudi pravi, da mu je James rešil življenje, saj je moral v času, ko še zase ni bil sposoben skrbeti, poskrbeti še za nekoga. Zvezdnik ima sicer še enega otroka, 7-letnega Henryja. Otrokova mama je igralka Alicja Bachleda-Curuś.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.