Magazin > VIP
25 ogledov

Sin J. Lo povzročil za šest tisoč dolarjev škode

Jennifer Lopez, Max Anthony Flynet
Triletni sin Jennifer Lopez in Marca Anthonyja je staršem nedavno povzročil kar precejšnjo škodo s tem, ko je bazen zamenjal za svojo osebno kopalnico.

Max, triletni sin pevke, igralke in modne oblikovalke Jennifer Lopez ter pevca in igralca Marca Anthonyja, je staršem povzročil za šest tisoč dolarjev (okoli štiri tisoč evrov) škode.

Sinček je namreč bazen zamenjal za svoje osebno stranišče. "Ušlo mu je. Izloček je zašel v filtracijski sistem in zaračunali so nam njegovo čiščenje. To pa je bilo kar precej drago, saj smo morali zanj odšteti šest tisoč dolarjev," je Marc razkril med gostovanjem v oddaji The Tonight Show With Jay Leno.

Dodal je, da sta otroka (Max ima sestro dvojčico Emmo), ki ju poskušata odvaditi od plenic, zelo navihana: "Obljubila sva jima, da bosta vsakič, ko bosta šla na kahlico, dobila liziko. Čez tri dni nama jih je zmanjkalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.