Magazin > VIP
1627 ogledov

Sin Pamele Anderson udaril svojega očeta

brandon lee, pamela lee
Člana skupine Mötley Crüe, Tommyja Leeja, je sin tako močno udaril, da je moral v bolnišnico.

tommy lee | Avtor: Profimedia Profimedia
V ponedeljek se je Tommy Lee sprl s svojim sinom Brandonom, ki se mu je rodil v zakonu s Pamelo Anderson. 21-letniku so očitno popustili živci, saj se je svojega očeta lotil s pestmi. Lee je poklical reševalce, ki so ga zaradi krvavitve na obrazu odpeljali v bolnišnico. 

"Moje srce je strto. Svojim otrokom lahko pokloniš vse, kljub temu se bodo obrnili proti tebi. Dobro si opravil, Brandon. Krasen sin," je Lee po incidentu zapisal na Instagramu, a zapis pozneje umaknil.

Oglasil se je tudi Brandon in na družbenem omrežju v videu povedal: "Starejši kot sem, pogosteje ugotavljam, da lahko zaupaš le peščici. Do tega žalostnega spoznanja sem prišel nocoj."

Izdal je še, da sta se z očetom sprla zaradi Twitta naperjenega proti njegovi mami, ki ga je Lee objavil po tem, ko je Pamela v medijih obudila aretacijo zaradi zlorabe, ki jo je Lee nad njo zagrešil v času njunega zakona. Lee je na Twitterju zapisal, da očitno nima za povedati nič novega, kar je sprožilo glasen spor z sinom. Brandon je povedal, da se je samo branil in izdal, da ima oče velike težave z alkoholom in da si zanj želi le to, da bi bil trezen in srečen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.