Magazin > VIP
420 ogledov

Sin po stopinjah Oriane in Borisa

viktorji Oriana Girotto Anže Petkovšek
Pregovora jabolko ne pade daleč od drevesa in kri ni voda držita tudi za sina Borisa Cavazze in Oriane Girotto Aleksandra.

Oriana Girotto je v resničnostnem šovu Sladko življenje izpostavila tudi svojega 11-letnega sina Aleksandra, ki je pokazal svoj plesni talent. "V baletni šoli je začel plesati že s tremi leti, do zdaj je imel že veliko nastopov, tudi na televiziji. Zelo dobro oponaša Michaela Jacksona, to je njegova posebnost. V zadnjem času pa se je iz baleta vrgel v hip hop. Ples mu je že od nekdaj v veselje," je povedala Oriana, ki ima s sinom prav posebno lep odnos; skupaj se namreč rada tudi zabavata: "Ravno v soboto sva bila skupaj na koncertu, sicer nisva ostala do treh zjutraj, vendar je bilo fino. Uživa, ko gre ven z mano."

In čeprav je Aleksander že najstnik, Oriana meni, da ni tipičen pubertetnik: "Mislim, da ni tip, ki bi se v tem smislu spremenil. Vedno smo se zelo odkrito pogovarjali, tako da se nima čemu upirati. Edino, kar se je spremenilo, je to, da je malo bolj sramežljiv, a to je tisto najstniško obdobje, ki bo trajalo nekaj let, potem bo pa mimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.